Oppo K12 Plus Resmen Tanıtıldı

Oppo K12 Plus

Oppo, yeni orta segment akıllı telefonu Oppo K12 Plus’ı resmi olarak tanıttı. Telefon, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullanıyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak da Oppo K serisine yeni bir model ekledi. Bir süredir gündemde olan Oppo K12 Plus, hafta sonu düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefona dair merak edilen tüm sorular da cevap bulmuş oldu.

Oppo K12 Plus, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB LPDDR4X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile 1 TB’a kadar çıkarılabiliyor. K12 Plus’ta 6400 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 80W.

Oppo K12 Plus 1

Oppo K12 Plus, 6.7 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. FullHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi çift kamera karşılıyor. OIS destekli 50 megapiksellik ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Telefonun 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip en düşük versiyonu 270 dolara, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonu ise 355 dolara satışa sunulacak. Telefonun Çin’deki satışları yarından itibaren başlayacak. Global pazara ne zaman sunulacağı ise belirsizliğini koruyor.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor