Oppo Find X8 Ultra’nın Batarya Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Find X8 Ultra

Oppo Find X8 serisinin en dikkat çekici modeli olan Oppo Find X8 Ultra’nın batarya özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, popüler Find X serisini çok yakında yenileyecek. Son haftalarda pek çok sızıntı ve söylentiye konu olan Oppo Find X8 serisi, bu yıl bitmeden piyasaya sürülecek. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız Oppo Find X8 serisi dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de Oppo Find X8 Ultra’nın batarya özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station’ın paylaştığı bilgilere göre Oppo Find X8 Ultra, 6000 mAh’lık dikkat çekici bir bataryaya sahip olacak. Hatırlarsanız Oppo Find X7 Ultra 5000 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Yani telefon batarya kapasitesi olarak öncülünün epey üstünde olacak. Ama şarj hızı aynı olacak gibi görünüyor. Çünkü Digital Chat Station, Find X7 Ultra’da olduğu gibi Find X8 Ultra’da da 100W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj olacağını söylüyor.

Oppo Find X7

Oppo Find X8 Ultra, Qualcomm’un ekim ayında çıkacak yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak. Telefon 6.8 inçlik 8T LTPO bir ekrana sahip olacak.

Digital Chat Station’ın daha önce paylaştığı bilgilere göre Oppo Find X8 Ultra, dört arka kameraya sahip olacak ve bu kameraların dördü de 50 megapiksellik lensler kullanacak. Öte yandan bu dörtlü kameranın iki lensinin telefoto periskop kameralar olacağı söyleniyor. Bu da Ultra modelinin kamerasıyla oldukça iddialı olacağı anlamına geliyor. Çünkü 50 megapiksellik bu dört lensin kombinasyonu, etkileyici bir birleşim ortaya çıkaracak.

PlayStation Plus’tan Çok Sayıda Oyun Ayrılıyor