Oppo Find X8 Hem Daha Büyük Batarya Hem Daha İnce Tasarım Sunacak

Oppo Find X8

Oppo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu Oppo Find X8, öncülünden hem daha büyük bir bataryaya, hem de daha ince bir tasarıma sahip olacak.

Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek amiral gemisi akıllı telefonlardan biri de Oppo Find X8 olacak. Oppo’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu, MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü kullanan ilk telefonlardan birisi olacak. Ancak bunun da ötesinde, Find X8 hem teknik özellikleriyle hem de tasarımıyla yılın en dikkat çekici telefonlarından biri olacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bilgiler sayesinde iPhonelarda görmeye alışık olduğumuza benzer birkaç yeni özelliğe sahip olacağını öğrendiğimiz  Oppo Find X8, ince tasarımıyla da epey iddialı olacak. Çünkü telefon hem öncülünden daha büyük bir bataryaya sahip olacak, hem de bunu yapmak için kalınlığı arttırmadığı gibi daha da inceltecek. Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmış değil. Ancak Oppo Find X7’deki 5000 mAh’lık bataryadan daha büyük olacağı belirtiliyor. Daha önce gelen sızıntılarda Oppo Find X8’de 5600 mAh’lık bir batarya olacağı söyleniyordu. Yine aynı kaynağa göre Pro modelinin bataryası 5700 mAh, Ultra modelinin bataryası ise 6100-6200 mAh olacak.

Oppo Find X8 2

Oppo Find X8 gibi Find X8 Pro da Dimensity 9400 yonga setini kullanacak. Ultra modelinde ise, Qualcomm’un aynı dönemde çıkaracağı Snapdragon 8 Gen 4 kullanılacak. Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Find X8, 1.5K çözünürlükte düz bir ekrana sahip olacak. Pro modelinin ekranı da 1.5K olacak ama onda kıvrımlı ekran kullanılacak. Ultra modelinde ise 2K çözünürlükte bir ekran bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony bir sensör kullanacak. Ona eşlik eden iki yardımcı kameradan biri, 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto bir kamera olacak.

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı