Oppo Find X8 Ultra Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Oppo Find X8 Ultra

Oppo Find X8 ve X8 Pro’dan sonra Oppo Find X8 Ultra’ya dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Telefon kamerasıyla iddialı geliyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, Find X7 serisini daha birkaç hafta önce tamamladı. Ancak şirket daha şimdiden Find X serisinin bir sonraki jenerasyonu için hazırlıklara başlamış durumda. Bildiğiniz bu hafta hem Find X8 hem de Find X8 Pro çeşitli sızıntılarla gündeme taşındı. Görünen o ki sıra şimdi de Ultra modeline gelmiş. Çünkü bu kez de Oppo Find X8 Ultra’ya dair ilk detayları öğrenme şansı yakaladık. Adından da anlaşılacağı üzere Find X serisinin asıl yıldızı olacak Ultra modeli, özellikle kamerasıyla oldukça iddialı olacak gibi görünüyor.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre Oppo Find X8 Ultra, dört arka kameraya sahip olacak ve bu kameraların dördü de 50 megapiksellik lensler kullanacak. Öte yandan bu dörtlü kameranın iki lensinin telefoto periskop kameralar olacağı söyleniyor. Bu da Ultra modelinin kamerasıyla oldukça iddialı olacağı anlamına geliyor. Çünkü 50 megapiksellik bu dört lensin kombinasyonu, etkileyici bir birleşim ortaya çıkaracak.

Oppo Find X7

Telefonun tam olarak hangi sensörleri kullanacağı bilinmiyor. Ancak Digital Chat Station, Find X7 serisinde kullanılan telefoto kamera olan Sony IMX858’in bu kez bu dört kameradan biri olmayacağını söylüyor. Söz konusu bu lens, 6x optik zoom özelliğine sahipti. Şimdi kullanılacak telefoto kameraların daha da gelişmiş olması bekleniyor. Çünkü Digital Chat Station, Find X Ultra’nın zoom kabiliyetinin vivo X100 Ultra’dan bile daha gelişmiş olacağını söylüyor. 200 megapiksellik bir telefoto kamera kullanan vivo X100 Ultra, bu konuda şu anda piyasadaki en iyi telefonlardan biri; hatta belki de birincisi. Şimdi Oppo Find X8 Ultra’nın onu bile geride bırakacağının söylenmesi, telefona dair merakımızı daha da arttırıyor.

NVIDIA Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor