Samsung Galaxy S25’in Tanıtım Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S25

Samsung Galaxy S25 Ultra’dan sonra Galaxy S25’in de tanıtım görselleri sızdırıldı. Her iki telefonun da tasarımı açık bir şekilde görüldü.

Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ocak ayında piyasaya sürecek. Yani Samsung Galaxy S25 serisinin çıkışına daha dört ay var. Ama daha şimdiden bu telefonlara dair pek çok sızıntı gördük. Daha dün, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tasarımını gözler önüne seren ilk görselleri görme şansı yakaladık. Bugün ise sıra Galaxy S25’e geldi. Galaxy S25 Ultra’dan Galaxy S25’in de yeni görselleri sızdırıldı. Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonunun dijital ortamda yaratılmış bu görselleri, bizi nasıl bir telefonun beklediğini açıkça görmemizi sağlıyor.

Telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabı tarafından sızdırılan bu görseller, Samsung Galaxy S25’in öncülüne oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Yine düz hatlara sahip olan Galaxy S25’te dikkat çeken en önemli değişiklik kamera halkaları. Bunun dışında göze çarpan bir diğer değişiklik de Galaxy S24’ten daha ince olan ekran çerçeveleri. Ama bunların dışında kayda değer bir değişiklik görünmüyor.

Samsung Galaxy S25 1

Galaxy S25’in hangi yonga setini kullanacağı hala netlik kazanmış değil. Bazı sızıntılarda telefonun Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacağı söylenirken, bazılarında Samsung’un kendi Exynos yonga setlerinden birini kullanacağı söyleniyor. Çelişen bu sızıntıların sebebi Samsung’un telefonu farklı pazarlarda farklı yonga setleriyle satışa çıkaracak olması olabilir. Galaxy S25 Ultra’yı tek bir yonga setiyle (Snapdragon 8 Gen 4) tüm pazarlara sunacak olan Samsung, standart modelde ise bazı pazarla Exynos’lu modeli gönderebilir. Bu yüzden yonga seti meselesi netlik kazanmış değil.

Samsung Galaxy S25 4

Daha önce gelen bilgilere göre telefonda 12 GB RAM bulunacak. Dahili depolama alanı konusundaki seçenekler ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi 128 GB’tan başlayacak. Telefonun bataryasının 4000 mAh olacağı söyleniyor ama yonga seti gibi o da henüz netlik kazanmış değil.

Samsung Galaxy S25 3

PlayStation 5 Pro Tanıtıldı; Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı