Oppo Find N2 aralık ayında geliyor

Oppo Find N2

Oppo Find N2’in sızdırılan yeni görselleri, aralık ayında piyasaya sürülecek telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkardı.

Akıllı telefon pazarında son dönemin yükselen trendi olan katlanabilir telefonların sayısı hızla artıyor. Bir yandan Samsung katlanabilir telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanırken bir yandan Çinli telefon üreticileri de kendi modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Katlanabilir telefon çıkaran bu Çinli telefon üreticilerinden olan Oppo, yıl bitmeden katlanabilir telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek.

Çin medyasında çıkan haberlere göre Oppo, aralık ayında Oppo Find N serisine iki yeni telefon daha eklenecek. Bunlardan biri Oppo Find N Flip olacak. Diğeri ise geçen yıl çıkan Oppo Find N’in halefi olan Oppo Find N2 olacak.

Bugün sızdırılan yeni görseller, Oppo Find N2 hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı. Oppo’nun yeni katlanabilir telefonu, daha önce iddia edildiği gibi kutudan Color OS 13 yüklü şekilde çıkacak.

Oppo Find N2

Sızdırılan görseller sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında da yeni detaylar ortaya çıktı. İlk olarak ekranın yenilenme hızı 120Hz olacak. 12 GB RAM’e sahip telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB olacak. Yonga seti hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak işlemciler hakkında yer alan detaylar, yonga setinin Snapdragon 8+ Gen 1 olacağını düşündürüyor.

Oppo’nun aralık ayında tanıtacağı telefonlar Oppo Find N serisinin yeni üyeleriyle sınırlı kalmayacak. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket Oppo Reno 9 serisi telefonlarını da aralık ayında piyasaya sürecek.

Monster, Netflix’te izleyenleri şok etmeye devam edecek