Oppo Find N2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Oppo Find N2

Oppo’nun yıl bitmeden tanıtacağı yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N2’nin teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında son dönemin yükselen trendi olan katlanabilir telefonların sayısı hızla artıyor. Bir yandan Samsung katlanabilir telefonlarına yenilerini eklemeye devam ederken bir yandan Çinli telefon üreticileri de kendi modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Katlanabilir telefon çıkaran bu Çinli telefon üreticilerinden olan Oppo, yıl bitmeden katlanabilir telefonlarına iki yeni model daha ekleyecek.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda gelen bilgilerle birlikte Oppo’nun Find N2 ve Find N2 Flip’i aralık ayında tanıtacağı büyük ölçüde kesinleşmişti. Gelen sızıntılar sayesinde çıkış tarihi büyük ölçüde netlik kazanan telefon, bu kez teknik özelliklerine dair yeni bir sızıntıyla gündeme taşındı.

Oppo Find N2

Akıllı telefon pazarıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı, Oppo Find N2’nin ekranları hakkında yeni detaylar paylaştı. Telefonun dış yüzeyindeki ekran, 5.54 inç olacak. Samsung E6 AMOLED ekran kullanacak telefonun çözünürlüğü ise 2120x1080p olacak. Telefonun içindeki katlanabilir ekran ise 7.1 inç olacak. Dış ekranda olduğu gibi bu ekran da Samsung’un E6 AMOLED ekranı olacak. İç ekranın çözünürlüğü ise 1920x1792p. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre her iki ekranın da yenilenme hızı 120 Hz.

Öte yandan Oppo Find N2’nin kameraları da büyük ölçüde netlik kazandı. Katlanabilir telefonun iç yüzünün her iki tarafında 32 megapiksellik birer selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise üçlü bir kamera sistemi olacak. Bu üçlü kameranın ana lensi 50MP Sony IMX800 (1/1.56″). Ona 48 megapiksellik bir geniş açılı lens ve 32 megapiksellik telefoto lens eşlik ediyor.

Sahte Dünya Kupası sitelerine dikkat