Realme 10 Pro+ ve 10 5G, 17 Kasım’da geliyor

Realme 10 Pro+

Realme 10 yarın tanıtılacak. Son gelen bilgiler Realme 10 Pro+ ve 10 5G’nin ise 17 Kasım’da ayrı bir etkinlikte tanıtılacağını gösteriyor.

Oppo’nun alt markalarından olan Realme, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Çinli telefon üreticisi, yeni akıllı telefonu Realme 10’u 9 Kasım’da resmi olarak tanıtacağını duyurmuştu. Realme 10 serisinin diğer üyeleri olan Realme 10 5G, 10 Pro ve 10 Pro+’ın da yarın düzenlenecek bu etkinlikte tanıtılabileceği konuşuluyordu. Ancak gelen son bilgiler gösteriyor ki Realme 10 serisinin diğer üyeleri bir hafta sonra, ayrı bir etkinlikte tanıtılacak.

Realme, 17 Kasım’da Çin’de ayrı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Son günlerde sertifika alırken karşımıza çıkan Realme 10 Pro+ ve 10 5G’nin bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Realme 10

Şu ana kadar gelen bilgiler, Realme 10 Pro+’ın Dimensity 1080 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Diğer taraftan Realme 10’un Helio G99 yonga setiyle geleceği büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Bu yüzden telefonun 5G versiyonunun da Helio yonga setini kullanacağını varsayabiliriz.

Hatırlarsanız Pro+ modeli geçtiğimiz günlerde Çin’in China Quality Certification adlı kurumundan sertifika alırken görülmüş, burada yer alan bilgiler telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olduğunu göstermişti. Ayrıca telefonun 67W hızlı şarj özelliğine sahip olacağı ortaya çıkmıştı.

Son olarak telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel, selfie kamerasının ise 16 megapiksel olması bekleniyor. Tüm bu detayların netlik kazanması içinse 17 Kasım’ı beklememiz gerekiyor.

Monster, Netflix’te izleyenleri şok etmeye devam edecek