Oppo A97 5G özellikleri netleşti

Oppo da otomobil üretecek

Bu sıralar daha çok alt markalarının çıkarttığı yeni modellerle gündeme gelen Oppo, kısa bir süre içerisinde A97 5G modelini piyasaya sürebilir.

Oppo A97 5G özellikleri netleşti. Çinli teknoloji devi Oppo, bu sıralar kendi ürettiği akıllı telefon modellerinden ziyade, Realme, Vivo, OnePlus, iQOO gibi alt markalarının piyasaya sürdüğü cihazlarla ismini telaffuz ettiriyor. Ancak şirketin yine de büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu ve bir taraftan yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığını diğer taraftan ise yakın zamanda satışa sunacağı birkaç orta ve alt segment modelin son rötuşlarını yaptığını hatırlatalım.

OPPO Reno6 Lite 2

İşte Oppo’nun yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlandığı modellerden biri olan Oppo A97 5G’nin teknik özellikleri ve tasarımı sızdırıldı. İlk olarak tasarıma bir göz atacak olursak, telefonun ön yüzeyinin ince bir çerçeve ve delikli ön kamera yapısına sahip olduğunu arka yüzeyinde ise geniş bir kamera adasına oturtulmuş fiziksel olarak birbirine eşit iki sensör ile geleceğini söyleyebiliriz.

oppo

Oppo A97 5G özellikleri netleşti

Teknik özelliklerine geçtiğimiz zaman, Oppo A97 5G’de 6,56 inçlik LCD ekran tercih edilmiş. Gücünü hangi yonga setinden alacağı şu an için belli olmayan cihaz 8GB ve 12GB olmak üzere iki farklı bellek boyutuna sahip olacak. Depolama alanı kısmında yalnızca 256GB’lık tek bir versiyonun olacağı belirtilen Oppo A97 5G’nin ön kamerası 8MP arka kameraları ise 48MP + 2MP çözünürlükleriyle gelecek.

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Siyah, mavi ve gül kurusu renkleriyle satışa sunulması beklenen Oppo A97 5G’nin satış fiyatının ise 350 dolar civarı olması bekleniyor.

Chrome güncellemesi önemli hataları gideriyor