Oppo A15 özellikleri kesinleşti

OPPO Reno4 Z 5G

Oppo’nun orta segmentteki yeni modelinin özellikleri sonunda netleşti. İşte Oppo A15 özellikleri ve telefonla ilgili diğer detaylar.

Oppo’nun orta segment için tasarladığı uygun fiyatlı modelinin özellikleri nihayet netleşti. A15 ismiyle satışa sunulacak olan model gücünü MediaTek tarafından geliştirilen P35 yongasından alacak. Bu yonga seti minimum 3GB RAM ile desteklenecek. Dileyen müşteriler için 4GB’lık ikinci bir RAM opsiyonu da sunulacak.

Telefonun dahili depolama tarafında da 32GB ve 64GB’lık iki farklı opsiyon bulunacak. Eğer bu depolama benim için yeterli olmaz diyorsanız 256GB’a kadar microSD kart desteğinin bulunduğunu da hatırlatalım.

Damla çentik tasarımıyla gelecek olan A15’te 720 x 1520 piksel çözünürlüğünde 270ppi piksel derinliğine sahip 6.22 inçlik IPS LCD ekran bulunacak. Bu ekranın maksimum parlaklık değeri ise 450 nits.

Uygun fiyatlı Oppo A15 geliyor

Telefonun arka yüzünde 13MP’lik geniş açılı ana kameranın öncülük ettiği 2MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerasının eşlik ettiği 3’lü ana kamera modülü bulunuyor. Ön yüzde ise 8MP’lik geniş açılı bir kamera yer alıyor.

oppo a15

4230 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen A15 kutudan 10W’lık şarj adaptörüyle beraber çıkıyor.

Telefonun fiyatı şimdilik belli değil fakat genel kanı 150 doların altında bir etikete sahip olacağı yönünde.

Bilindiği üzere Oppo pek çok modelini ülkemizde satışa sunuyor. Fakat A15’in Amazon’a özel olacağı da dedikodular arasında.

Galaxy M31 Prime Edition fiyatları belli oldu