OPPO Reno Ace2 5G özellikleri belli olmaya başladı!

OPPO Reno Ace2 5G

OPPO’nun yeni amiral gemisi modeli OPPO Reno Ace2 5G bugün özellikleri ile birlikte ortaya çıktı. İşte telefonun tüm teknik özellikleri.

Son zamanlarda ortaya çıkan OPPO Reno Ace2 5G için görsel ve kılıf sızıntılarından sonra şimdi telefonun TENAA tarafından PDHM00 model numarasıyla onaylandığı ortaya çıktı. TENAA sayesinde, telefonun resmi görüntüsü hakkında en net bilgiye de ulaşmış oluyoruz.

Telefonun görseline göre; ön tarafta sol üst köşede oldukça büyük bir kameranın olacağı görünüyor. Arka bölümde ise dörtlü kamera kurulumunun yer alacağı ve bu kameraların yuvarlak şekilde konumlandırılacağı TENAA sızıntısı ile ortaya çıkmış oldu.

OPPO’nun VOOC Flash Charge bölümünün başkanı Zhang Jialiang, şirketin 40W kablosuz hızlı şarj teknolojisinin bu yıl ticari olarak piyasaya sürüleceğini doğrulamıştı. Bu yüzden bunu Reno Ace2 modelinde 40W kablosuz hızlı şarjın olacağını söyleyebiliriz.

OPPO Reno Ace2 5G

Telefon 5G destekli Snapdragon X55 modem çözümüne sahip Qualcomm Snapdragon 865 yonga setine sahip olacak. 190 gram ağırlığa sahip olacak olan bu modelin 8 GB RAM ve 12 GB RAM’li sürümleri de bulunacak. Ekran konusunda ise telefonda OLED ekranın kullanılacağı ve bu ekranın 120 Hz tazeleme hızına sahip olacağı söyleniyor.

Huawei P40 modeli canavar gibi geldi: İşte tüm detaylar

Uygun fiyatı ile pazara giriş yapmasını beklediğimiz bu modelin 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’de de satışa sunulacağını düşünüyoruz. Fiyat konusunda ise OPPO’nun 6.000 TL bandını zorlayacağı ancak bu bandı çok aşmayacağını söyleyebiliriz.