Chrome güncellemesi önemli hataları gideriyor

Chrome, ziyaret ettiğiniz sayfaları konuya göre gruplandıracak

Google, Windows, macOS, Linux ve Android için Chrome’un yüksek önemdeki güvenlik boşlukları için düzeltmeler içeren yeni sürümlerini yayınladı.

Chrome güncellemesi önemli hataları gideriyor. Şirket, düzeltmelerden birinin özellikle sıfır gün güvenlik açığına yönelik olduğunu söyledi; bu, bilgisayar korsanlarının Chrome geliştiricileri tarafından bilinmeden önce boşluktan yararlanmayı başardıkları anlamına geliyor. Güncellenen tarayıcı hem Windows hem de Android kullanıcılarına sunulmaya başlandı. Ancak, tüm kullanıcılara ulaşmak biraz zaman alacaktır. Yeni sürüm, Google’ın Chrome 103’ü piyasaya sürmesinden birkaç hafta sonra geliyor.

iOS Chrome kayıtlı şifrelerinizi otomatik olarak dolduracak

Windows, macOS ve Linux için Google, toplam dört güvenlik düzeltmesini düzelten Chrome 103.0.5060.114 sürümünü yayımladı. Arama devinin bir blog gönderisinde açıkladığı gibi, bunlardan üçü yüksek önem derecesine sahip ve CVE-2022-2294, CVE-2022-2295 ve CVE-2022-2296 olarak adlandırılıyor.

Google Chrome yakında manuel olarak şifre eklemenize izin verecek

Chrome güncellemesi önemli hataları gideriyor

Google, Android’deki güncellenmiş Chrome tarayıcısının önümüzdeki birkaç gün içinde Google Play üzerinden indirilebileceğini söyledi. Benzer şekilde, Windows, macOS ve Linux için yeni Chrome sürümünün önümüzdeki günlerde, hatta haftalarda kullanıma sunulacağı söyleniyor.

Google, Chrome'da yeni özellik ayarı deniyor

Mevcut sürümlerindeki sorunlar artık herkese açık olduğundan, bilgisayar korsanları tarafından hedef alınma durumlarından kaçınmak için kullanıcılara Chrome tarayıcılarını mümkün olduğunca erken güncellemeleri öneriliyor.

Geçen ay Google, tüm uyumlu cihazlar için Chrome 103’ü piyasaya sürdü. iPhone’daki kullanıcılar ayrıca, gelişmiş güvenli tarama gibi özelliklere sahip güncellenmiş bir Chrome tarayıcısı aldı.

Twitter yepyeni bir dava ile karşı karşıya