Oppenheimer filminde seks sahneleri tepki topladı

Oppenheimer fazlasıyla beğenildiOppenheimer filminde seks sahneleri tepki topladı

Oppenheimer gişelerde rekor kırdı ancak bazı olumsuz eleştirilere de maruz kaldı. İşte tüm detaylar.

Oppenheimer vizyona girdiğinden beri gişe rekorları kırdı ancak içerdiği seks sahneleri fazlasıyla eleştirildi. Gereksiz olarak nitelendirilen sahneler ayrıca kutsal kitap içermesi ile de tepki topladı. Ancak oyuncular filmdeki seks sahneleri nispeten kısa olsa da, ateşli sahnelere ihtiyaç duyulduğu ve “çok” çok “güçlü” sahneler olduklarını iddia ediyorlar. “Bu [seks] sahneleri kasten yazılmıştı. Bu sahnelerin filme reytingi kazandıracağını biliyorduk” ifadeleri kullanıldı.

Oppenheimer filminde seks sahneleri tepki topladı

Peaky Blinders yıldızı rol arkadaşını “olağanüstü” olarak övmeye devam etti ve bir süredir onun çalışmalarının hayranı olduğunu anlattı. “Lady Macbeth’ten beri Florence’ın çalışmalarını seviyorum ve bence olağanüstü bir kadın.” Bir kişi olarak ve ekranda şaşırtıcı bir varlığa sahip. [Oppenheimer’da] rolün boyutuna göre yarattığı etki, oldukça yıkıcı” ifadelerini kullandı.

Christopher Nolan’ın ilk kez bir filminde seks sahnelerinin yer alması da tepki topladı. Oppenheimer için ilk kez seks sahnelerini çekerken “gergin ve dikkatli” olduğunu belirtti. 52 yaşındaki Oscar adayı yapımcı, Cuma günü vizyona giren filmin yapımı hakkında Insider’a konuştu. Söz konusu sahneler için “Daha önce çalışmadığınız alanlarda çalışmak için kendinize meydan okuduğunuzda, gergin, uygun şekilde dikkatli, planlı ve hazırlıklı olmalısınız,” dedi. Hayranlar sahnede kullanılan kitaptan rahatsız olsa da film şu anda gişe rekorları kırmaya devam ediyor.

DreameBot D10s temizlik robotu: Temizlik için akıllı yardımcınız!