Emilia Clarke’ın Game of Thrones’taki çıplak sahneleri için açıklama

kar1

2017 yılındayız ve bazı şeylerin artık normal olduğunu, hayatın parçası olduğunu kabul etmemiz gerektiği belirtiliyor. İşte Emilia Clarke’ın yorumları.

Game of Thrones, şüphesiz dünyanın en popüler TV serilerinden bir tanesi. Ülkemizde de oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan yapım, entrikaları ve beklenmedik gelişmeleri kadar çıplaklık içeren sahneleriyle de konuşuluyor. Hatta çıplaklık unsuru o kadar konuşuluyor ki gerek yapımcıların gerekse de oyuncuların canını sıkıyor. Seride Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, Harper’s Bazaar’ın önümüzdeki ay çıkacak sayısına röportaj verdi ve dizide yer alan “seks”, “çıplaklık” gibi unsurlar ve gelen eleştirilere karşı yorumlarını paylaştı.

Emilia Clarke'ın Game of Thrones'taki çıplak sahneleri için açıklama

Clarke, Game of Thrones’u bir porno olarak görenleri mide bulandırıcı olarak nitelerken, bu tip unsurların birçok yapımda yer aldığını ve bunların “hayatın birer parçası” olduğunu ifade ederek bir de örnek verdi: “İnsanların çoğaldığı gerçeği birçok yapımda konu ediliyor. Mesela Hulu’nun The Handmaid’s Tale serisinde de seks vardı, ama insanların bu şovu izlemesi için tek amaç seks değil. Bu seriyi çok seviyordum ve bittiğinde ağladım.”

Bu arada Clarke, Game of Thrones serisinde yer aldığı cesur sahneler için de senaristlere teşekkür ettiğini ve bu sahneleri memnuniyetle çektiğini ekledi.

İşte Türkiye’de iPhone X’i satın alan ilk kullanıcılar!