Christopher Nolan’ın Oppenheimer filminden yeni fragman geldi

oppenheimer

Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer’dan bomba gibi bir fragman daha yayınlandı.

Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi filmleri sinema dünyasına kazandıran ve kendi döneminin en iyi yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan, yeni bir filmle geri dönüyor.

Bildiğiniz gibi Christopher Nolan, son olarak Tenet filmine imza atmış, 26 Ağustos 2020’de vizyona giren film pandemi döneminde vizyona giren ilk filmlerden biri oldu. Ancak film beklentileri karşılayamadı. Tenet hem Nolan’ın en az beğenilen filmlerinden biri oldu hem de pandemi şartlarının da etkisiyle gişede hayal kırıklığı yaşadı. Bu yüzden Nolan’ın Tenet’tan sonra nasıl bir işle geri döneceği merakla bekleniyor. Nolan ise yeniden Tenet gibi büyük bütçeli bir aksiyon filmi çekmek yerine Dunkirk gibi bir dönem filmi çekmeyi tercih etti.

oppenheimer 2

Nolan’ın yeni filmi olan Oppenheimer, adından da anlaşılacağı üzere atom bombasının yaratıcısı olan Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’a odaklanıyor. 1 Temmuz 2023’te vizyona girecek film için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Christopher Nolan yeni filminde yıldız oyuncuları bir araya getiriyor. Filme adını veren Amerikalı fizikçiye Peaky Blinders ile yıldızı parlayan ve daha önce pek çok projede Nolan ile çalışan Cillian Murphy hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Cillian Murphy’ye Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett gibi isimler eşlik ediyor.

vivo S16 serisinin çıkış tarihi belli oldu