OnePlus’tan OnePlus Pad tablet geliyor

3 2

OnePlus’ı şimdiye kadar amiral gemisi katili lakabına sahip fiyat/performans telefonlarıyla tanıdık. Çin merkezli şirket gözünü tablet pazarına dikmiş durumda. Bir süreden beridir şirketin adı tablet dedikodularıyla gündeme geliyordu. Şimdi de şirketin ilk tableti OnePlus Pad ortaya çıktı. Bu cihazın özellikleri ve fiyatı nedir? Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

OnePlus Pad, premium sınıfında yer alan bir model. İçinde Dimensity 9000 yongaseti, 8 GB RAM ve 128 GB UFS 3.1 dahili depolama bulunuyor. Kendine has ve ayırt edici tasarımı var.

Tablette 144 Hz’e kadar çıkan yenileme hızına sahip, 11.61 inç’lik 2800 x 2000 pixel çözünürlüğünde IPS LCD ekran var. Cihaz 7:5 gibi alışılmadık bir oran sunuyor. IPS LCD ekran 500 nit’e kadar ulaşıyor ve 1400:1 kontrast sunuyor. Tabletin ekran gövde oranı da %88,14. Ekran Dolby Vision’ı destekliyor.

oneplus

OnePlus Pad’in arka kısmında 13 MP’lik ana kamera var. Bu kamera 4K video çekimi yapabiliyor. Önde ise 8 MP’lik 1080p selfie kamerası yer alıyor. Tablette Dolby Atmos destekli 4 tane hoparlör var.

one plus

Gelelim en önemli noktalardan birine yani pile. Cihazda 9510 mAh değerinde pil kullanılmış. Teknoloji devinin açıklamasına göre bu pille saatlerce video izleyebilirsiniz. 14,5 saatlik video streaming’ten söz ediliyor. Tablet 1 ay bekleme süreüne sahip. Pilin 67W SuperVOOC şarj desteğiyle 80 dakikada tamamen şarj olduğunu da açıklayalım.

OnePlus Pad, Nisan ayında Avrupa, Hindistan ve Amerika pazarında ön siparişe açılacak. Fakat fiyatı hakkında bilgi yok.

Resident Evil 4 Remake’ten yeni detaylar geldi! Ne zaman çıkıyor?