OnePlus Buds Pro 2 dünya çapında piyasaya sürüldü

onn3

OnePlus, bugün uzun süredir beklenen etkinliğini gerçekleştirdi. Küresel pazarda raflardaki yerini alacak bazı yeni ürünlerini tanıtırken bunlardan birisi de OnePlus Buds Pro 2 oldu.

OnePlus Buds Pro 2, bir gövde ve silikon kulak uçları ile bir önceki modeli ile aynı tasarıma sahip diyebiliriz. Sapın parlak bir kaplamaya ve kulaklıkların mat bir kaplamaya sahip olduğu çift tonlu bir tasarıma sahip. TWS kulaklıklar, IP55 sertifikalı suya dayanıklıdır. Ayrıca kulak kanalı algılama özelliği de bulunuyor.

Ses kalitesine gelecek OnePlus Bud Pro 2, 11 mm ve 6 mm boyutlarında çift sürücü ile donatılmıştır. Çevredeki gürültüyü ortadan kaldırmak için 48dB’ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği bulunuyor. Bunun ile beraber kulaklıkları çıkarmak zorunda kalmadan çevrenin farkına varmak için bir şeffaflık modudur. Ses cihazı, oyun oynamak için de LHDC 5.0 ses kodekini ve 54 ms düşük gecikmeyi destekliyor.

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus Buds Pro 2, surround ses için 360 derecelik Mekansal Sese sahipken, kulaklıklar The Dark Knight Trilogy, Dune, Top Gun: Maverick ve daha fazlası gibi popüler filmlerin müziğinin bestecisi olan Hans Zimmer tarafından ayarlanan Master EQ (Equalizer) özelliğine sahiptir. Master EQ’ya “Soundscape” adı veriliyor ve varsayılan ayardan daha az düşük frekansa sahip olduğu ve daha parlak ve daha geniş bir ses alanına sahip olduğu iddia edilir. OnePlus, Master EQ’nun, kullanıcıların bir aksiyon filminin klasiğinin tam orkestral sesinin ve çok boyutlu müzik keyfi sunduğunu belirtti.

OnePlus Buds Pro 2, Bluetooth 5.2 özelliğine sahip ve aynı anda iki cihaza bağlanabilir. Küçük dikdörtgen bir saklama ve şarj kutusu ile toplam 39 saatlik pil ömründen güç aldığı iddia ediliyor. Kulaklıkların ANC devre dışı bırakıldığında 9 saat kullanım sağladığı ve özellik etkinleştirildiğinde 6 saat sürdüğü söyleniyor. Ses cihazı kablolu ve kablosuz şarjı destekler. Küresel piyasalarda kulaklıklar için belirlenen fiyat 179 dolar. TWS kulaklıklar, Obsidian Black ve Arbor Green renk seçenekleriyle sunuluyor. 

 

Huawei’nin yeni akıllı saat serisi yakında piyasaya sürülebilir