OnePlus Pad 2, Watch 2R ve Nord Buds Pro’nun Görselleri Sızdırıldı

OnePlus Watch 2R

OnePlus’ın 16 Temmuz’da tanıtacağı yeni tableti OnePlus Pad 2, yeni akıllı saati Watch 2R ve yeni kulaklığı Nord Buds Pro, sızdırılan yeni görsellerde görüldü.

Çinli teknoloji devi OnePlus, 16 Temmuz’da İtalya’da önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirket bu etkinlikte bir telefon, bir tablet, bir akıllı saat, bir de kablosuz kulaklık görücüye çıkaracak. Bu etkinlikte tanıtılacak olan Nord 4’e dair detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şirketin yeni akıllı telefonuna dair bu sızıntıdan kısa süre sonra bu kez de etkinlikte tanıtılacak diğer ürünler önemli bir sızıntıya konu oldu. Şirketin yeni akıllı telefonu Nord 4’ün yanı sıra tanıtacağı yeni tableti OnePlus Pad 2, yeni akıllı saati Watch 2R ve yeni kablosuz kulaklığı Nord Buds Pro, gelen son sızıntıyla birlikte net bir şekilde görüldü. Bu üç ürünün sızdırılan yeni görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

OnePlus Pad 2’nin geçtiğimiz ay Çin’de satışa çıkan OnePlus Pad Pro’nun global versiyonu olacağı söyleniyor. Tablet, öncülü olan OnePlus Pad ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. Ancak öncülüne kıyasla çok daha güçlü bir yonga setine sahip. Çünkü OnePlus Pad 2’de Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti bulunuyor. Tablette bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM’in ve 128 ya da 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Daha önce gelen bilgilere göre tabletin ekranı 12.1 inçlik LCD bir ekran olacak. Bu ekranın yenilenme hızının ise 144 Hz olacağı söyleniyor. Tablette 9510 mAh’lık bir batarya bulunacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 67 W olacak.

OnePlus Pad 2 OnePlus Pad 2

OnePlus Watch 2R 4 OnePlus Watch 2R 3 OnePlus Watch 2R 2

Nord Buds Pro 3

Nord Buds Pro 2

Nord Buds Pro

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı