OnePlus Watch 2’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Netlik Kazandı

OnePlus Watch 2

OnePlus’ın çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı saati OnePlus Watch 2’nin teknik özellikleri ve çıkış tarihi büyük ölçüde netlik kazandı.

Son dönemde daha çok akıllı telefonlarıyla gündeme gelen Çinli teknoloji şirketi OnePlus, bu kez de yeni akıllı saatiyle gündemi meşgul ediyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Watch 2, son günlerde üst üste sızıntılara konu oldu. Bu sayede akıllı saatin hem özellikleri hem de çıkış tarihi büyük ölçüde netlik kazandı.

2021 yılında çıkan OnePlus Watch’un yakında piyasaya sürülecek halefi, Google Wear OS 4 işletim sistemini kullanıyor olacak. OnePlus Watch 2, 1.43 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Akıllı saatin Qualcomm’un Snapdragon W5 Gen 1 yonga setinden güç alacağı söyleniyor.

oneplus watch 2

Öte yandan telefonun geçtiğimiz günlerde sertifika alırken görüldüğü FCC’nin veri tabanında yer alan bilgiler, saatin 500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösteriyor. Bu da bir akıllı saat için son derece yüksek bir kapasite. Hatırlarsanız ilk OnePlus Watch, 402 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Şu anda piyasadaki en büyük bataryalı akıllı saat 590 mAh’lık bir bataryaya sahip olan Galaxy Watch5 Pro. OnePlus Watch 2 ise çıktığında piyasadaki en büyük bataryalı ikinci akıllı saat olacak.

OnePlus, yeni akıllı saatini 26 Şubat’ta resmi olarak tanıtacak. Akıllı saat bazı ülkelerde daha şimdiden önsiparişe açılmış durumda.

iQOO Z9 Performans Testinde Görüldü