OnePlus 13’ün Kamera Özellikleri Netlik Kazandı

OnePlus 13

Merakla beklenen OnePlus 13’ün kamera özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun kamera özellikleri netlik kazandı.

Bu yılın başında piyasaya sürdüğü OnePlus 12R ile birlikte OnePlus 12 serisini artık tamamlayan OnePlus, şimdi gözünü OnePlus 13 serisine dikmiş durumda. OnePlus 13 serisi üzerinde çalışmaların hız kazanmasıyla birlikte, telefonun teknik özellikleri de yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Bu hafta gelen bir sızıntıyla birlikte, telefonun kamera özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, OnePlus 13’ün arka kamerasında 50 megapiksellik üç farklı lens bulunacağını ortaya çıkarmıştı. OnePlus 12’nin de ana lensi 50 megapikseldi ama ona 48 megapiksellik geniş açılı bir lensle 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik ediyordu. OnePlus 13’te ise her üçünün de 50 megapiksel olacağı söyleniyordu. Dün gelen yeni sızıntıyla birlikte bu iddia doğrulanırken, bu lenslere dair yeni detaylar da ortaya çıktı.

oneplus 13 1

Telefonun 50 megapiksellik ana lensi Sony LYT808 seneör kullanacak. 3x optik zoom özelliğine sahip olacak telefoto kamera ile geniş açılı lens ise Sony IMX882 sensörler kullanacak. Bu da telefonun öncülüne göre daha iyi bir kamera üçlüsüyle geleceği anlamına geliyor.

Telefonun Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacağı biliniyor. Zira telefon bu yonga setiyle piyasaya sürülen ilk modellerden biri olacak. Bu yüzden ekim ayı gibi piyasaya sürüleceğini varsayabiliriz. Çünkü Qualcomm yeni yonga setini ekim ayında piyasaya sürecek.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu