Google Pixel Fold 2 Görselleri Sızdırıldı

Google Pixel Fold 2

Google’ın yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold 2’nin tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Amerikalı teknoloji devi Google akıllı telefon dendiğinde akla gelen ilk şirketlerden biri değil belki ama zaman zaman dikkat çekici telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Bir yandan ana Pixel serisine yeni modeller ekleyen şirket, bir yandan da yeni bir katlanabilir telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Google Pixel Fold 2 adını taşıyan bu katlanabilir telefonun ilk görseli bir süre önce ortaya çıkmış, bu telefonun alışık olduğumuz Pixel modellerinden farklı bir tasarıma sahip olması dikkat çekmişti. Hatta bunun zamanla tasarımı değişecek bir prototip olduğu düşünülmüştü. Ancak belli ki öyle değilmiş. Çünkü telefonun yeni tanıtım görselleri internete sızdırıldı ve bu yeni görsellerde de aynı tasarımla karşı karşıyayız. Pixel telefonlarından alışık olduğumuz arka kamera tasarımı bu kez yerine daha farklı, dikdörtgen bir kamera bölmesine bırakıyor.

Google Pixel Fold 2

Telefonun dış ekranın üstünde selfie kamerası için nokta şeklinde bir delik bulunuyor. İç ekrandaki selfie kamerası ise ekranın altına yerleştirilmiş durumda. Sağ üst köşede bulunan bu kamera dışarıdan bakıldığında görülmüyor ki bu da telefona şık bir görünüm veriyor.

Google Pixel Fold 2’nin 6.4 inçlik dış ekranı, Pixel Fold’a çok daha büyük. Telefonun katlanabilir iç ekranı ise 7.9 inç. Hatta köşeleri de katarsak 8.1 inç. Telefon açıldığında boyutları 155.2 x 150.2 x 5.27 mm’ye ulaşıyor. Katlandığında ise boyutları 155.2 x 77.1 x 10.54 mm’ye düşüyor. Bu da telefonun Galaxy Fold6’dan bile ince olduğu anlamına geliyor.

Pixel Fold 2’nin Tensor G4 yonga setinden güç alması bekleniyor. Gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik etmesi bekleniyor. Telefonun çıkışı yaklaştıkça daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

Google Pixel Fold 2 3 Google Pixel Fold 2 2

Meizu Akıllı Telefon Pazarından Çekiliyor