OnePlus 6 fiyatı ve çıkış tarihi netlik kazandı!

oneplus 6 12

Son yıllarda büyüme anlamında olumlu işler yapan OnePlus, gücüne güç katmaya devam ediyor. Genel olarak amiral gemisi sınıfına hitap eden modellerini, piyasa fiyatlarının çok altında satmasıyla isim yapan firma, şu aralar yeni modeline yoğunlaşmış durumda. Henüz duyurusu gerçekleşmeyen OnePlus 6’nın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Hindistan basınına yansıyan haberlere göre, OnePlus 6 fiyatı ve çıkış tarihi şimdiden netleşmiş durumda.

OnePlus 6 fiyatı beklenenin biraz üzerinde

Bilindiği üzere OnePlus, yeni amiral gemisi modelinde bazı köklü değişiklilere gitti. Bunların başında ise telefonun çentikli tasarımı ve uzun yıllardır beklenen IP67 sertifikası yer alıyor. Doğal olarak bu iki kriterin OnePlus 6 fiyatı üzerinde negatif yönlü bir etki yapması da bekleniyordu.

Son yıllardaki fiyat dağılımına bakıldığında OnePlus’ın yeni modelini de 500 – 550 dolar bandından satışa sunması umuluyordu. Fakat Hindistan basınına yansıyan haberlere göre OnePlus 6 fiyatı beklenenin bir tık üzerinde olacak. Sızdırılan bilgilere göre, OnePlus’ın yeni amiral gemisi modeli 600 dolarlık bir etikete sahip olacak.

Sızdırılan bir diğer bilgi ise OnePlus 6 çıkış tarihi ile ilgili. Daha önce ortaya çıkan raporlarda telefonun Mayıs’ın ilk haftasında satışa sunulabileceği belirtiliyordu. Fakat Hindistan kaynaklı haberlere göre, OnePlus 6 çıkış tarihi 16 Mayıs olarak işaret edilmiş durumda. Muhtemelen bu telefonun ülkemizde satışa sunulması, Haziran ayının ortalarını bulacaktır.

Microsoft Windows 10 Mobile cihazlarını tüketti