OnePlus Pad yonga seti kesinlik kazandı

OnePlus tablet modeli

OnePlus’ın tablet sektörüne giriş anahtarı olan OnePlus Pad, bu kez de Geekbench testinde görüldü. İşte detaylar.

OnePlus Pad yonga seti kesinlik kazandı. OnePlus, amiral gemisi akıllı telefonlarıyla tanınıyor ama son zamanlarda marka yeni ürün kategorileri keşfetmeye başladı. Şirket, bu yılın ilerleyen zamanlarında ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak öncesinde, markanın ilk tablet modeli olan OnePlus Pad ile karşılaşacağız. Cihaz, marka tarafından Cloud 11 etkinliğinde duyuruldu ve ilk satışlarının Nisan ayında sınırlı bölgelerde gerçekleştirileceği açıklandı. Satışa sunulmadan önce, OnePlus Pad, performans skoru ile birlikte Geekbench web sitesinde görüntülendi.

OnePlus tablet modeli

OnePlus Pad henüz satışa çıkmadı. Marka, lansman sırasında tableti Nisan ayında sınırlı bölgelerde satışa sunacaklarını doğruladı. Öncesinde, OnePlus tablet, MediaTek Dimensity 9000 yonga seti ile donatılmış bir şekilde Geekbench performans testinde karşımıza çıktı. Cihazın 8 GB RAM ve Android 13 ile listelendiği görüldü. Ayrıca, tableti 12 GB RAM konfigürasyonuyla da satın almak mümkün olacak.

OnePlus Pad

OnePlus Pad yonga seti kesinlik kazandı

Cihazın işlemcisi, 3.05 GHz’de çalışan bir Cortex-X2 çekirdeği, 2.85 GHz’de çalışan 3× Cortex-A710 çekirdeği ve 1.80 GHz’de çalışan 4× Cortex-A510 çekirdeğine sahip sekiz çekirdekli bir yapıda. OnePlus Pad, Geekbench 5’in tek çekirdekli testinde 897 puan, çoklu çekirdekli testinde ise 3190 puan elde etti. Bu skorlar oldukça iyi görünüyor.

oneplus pad 2

Tablet, 11,6 inçlik bir LCD ekranla geliyor ve 144 Hz yenileme hızı ve 2800 × 2000 piksel çözünürlük sunuyor. Panel, 500 nit pik parlaklık üretiyor ve Dolby Vision sertifikalarına sahip. 9510 mAh pil ile desteklenen cihaz, 67W SuperVOOC hızlı şarjı teknoloji ile de dikkat çekiyor. Arka tarafta 13MP kamera ve ön tarafta ise 8MP kamera bulunuyor. OnePlus Pad, yaklaşık 552 g ağırlığında ve 6.5mm kalınlığında ölçülere sahip. OnePlus Pad yonga seti kesinlik kazandı.

Xiaomi Smart Band 7 Pro güncellemesi yayınlandı