Xiaomi Smart Band 7 Pro güncellemesi yayınlandı

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi, Smart Band 7 Pro için 1.4.70 sürümü olarak bilinen bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme, cihazın özellikleri ve kullanıcı deneyimini iyileştiren bir dizi geliştirme getiriyor.

Xiaomi Smart Band 7 Pro güncellemesi yayınlandı. Xiaomi Smart Band 7 Pro‘da eklenen yeni fonksiyonlar arasında “Takvim” özelliği yer alıyor. Bu özellik, kullanıcıların banttan hızlıca programlarına ve randevularına erişmelerine olanak tanıyor. “Saat yüzü Düzenleme” seçeneği de yeni eklenen özellikler arasında. Bu seçenek, saat yüzünde yanlışlıkla yapılan değişiklikleri önlemek için tasarlanmıştır. Güncelleme ayrıca, kullanıcıların akıllı telefonlarından cihazlarını bulmalarını ve bant titreşimini tetiklemelerini sağlayan “Bantınızı bulun” özelliğini içeriyor.

Huawei Band 6 Pro ve daha fazlası bu ay piyasaya sürülecek

Ek olarak, yazılım güncellemesi “İstatistik hedefi değiştir” işlevini tanıtıyor. Bu işlev, kullanıcıların aldıkları istatistik hedefini güncelleme bildirimleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayacak. Güncelleme ayrıca cihazın uyku, kalori ve egzersiz algoritmalarının doğruluğunu optimize edecek ve saat yüzü deneyimini geliştirirken diğer deneyimle ilgili problemleri de çözecek.

xiaomi band 7 pro

Xiaomi Smart Band 7 Pro güncellemesi yayınlandı

Yeni güncelleme ile birlikte, daha fazla uygulama için mesaj bildirim görüntüleme simgesinin ekleneceğini ve cihazın performansını iyileştirmek için hava durumu önbelleği stratejisinin optimize edileceğini de belirtelim.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Cihazın özelliklerini bir kez daha hatırlayacak olursak; Xiaomi Smart Band 7 Pro, 280×456 piksel çözünürlüğe, 326 PPI’ye ve 500 nit parlaklığa sahip 1.64 inç HD 2.5D AMOLED dokunmatik ekranla karşımıza çıkmıştı. Android 6.0 ve üzeri ve iOS 12.0 ve üzeri işletim sistemleri ile uyumlu çalışan bu bileklik, Bluetooth 5.2 ve BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS gibi GNSS sistemleri de destekliyor.

Rusya’dan Wikipedia’ya para cezası!