OnePlus Open 2 Bataryasıyla İddialı Geliyor

OnePlus Open 2

OnePlus’ın önümüzdeki yılın başında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu OnePlus Open 2, öncülünden çok daha büyük bir bataryayla gelecek.

Çinli telefon üreticisi OnePlus, merakla beklenen ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open’ı geçtiğimiz yılın ekim ayında kullanıcılarla buluşturdu. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan OnePlus Open, fena da bir performans sergilemedi. Bu yüzden telefonun halefinin de bu yıl sonbaharda piyasaya sürüleceği düşünülüyordu. Ancak OnePlus Open 2’nin çıkışı 2025’e kaldı. Son dönemde gelen bilgiler, telefonun 2025’in ilk çeyreğinde çıkacağını söylüyor.

OnePlus’ın yeni katlanabilir telefonunu piyasaya sürmesine daha uzunca bir süre olsa da telefonun özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmış durumda. Telefon, ekim ayında çıkacak olan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanacak. Telefonun yonga seti neredeyse kesinleşmiş durumda. Bu hafta gelen bilgiler ise, OnePlus Open 2’nin bataryasıyla da oldukça iddialı olacağını gösterdi.

OnePlus Open 3

Akıllı telefon dünyasına dair paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station, OnePlus Open 2’nin öncülüne göre çok daha büyük bir bataryaya sahip olacağını söylüyor. Bu bataryanın kapasitesi henüz netlik kazanmamış olsa da Digital Chat Station bunun 6000 mAh ya da ona yakın bir batarya olacağını söylüyor.

Kısa süre önce Glacier Battery teknolojisi adını verdiği yeni bir batarya teknolojisi tanıtan OnePlus, yeni katlanabilir telefonunda da bu teknolojiyi kullanacak gibi duruyor. 4805 mAh’lık bir bataryaya sahip olan OnePlus Open’ın halefi 6000 mAh’lık bir bataryayla gelirse, katlanabilir telefon pazarında epey iddialı olabilir.

EA Sports FC 25 Fragmanı Yayınlandı