OnePlus Open 2, 2025’e Kalabilir

OnePlus Open 2

OnePlus’ın bu sonbaharda piyasaya sürmesi beklenen yeni katlanabilir telefonu OnePlus Open 2’nin çıkışı bir sonraki yıla kalacak gibi görünüyor.

Çinli telefon üreticisi OnePlus, merakla beklenen ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open’ı geçtiğimiz yılın ekim ayında kullanıcılarla buluşturdu. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan OnePlus Open, fena da bir performans sergilemedi. Bu yüzden telefonun halefinin de bu yıl sonbaharda piyasaya sürüleceği düşünülüyordu. Ancak gelen son bilgiler, OnePlus Open 2’nin çıkışının 2025’e kalabileceğini gösteriyor.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan @That_Kartikey hesabının paylaştığı bilgilere göre OnePlus Open 2 düşünüldüğü gibi yıl çıkmayacak. Bunun sebebi ise OnePlus’ı çatısı altında barındıran Oppo’nun katlanabilir telefonlarına dair planlarında değişikliğe gitmesi. Oppo’nun bu yıl yeni bir Find N modeli çıkarmayacağı, bu yüzden OnePlus’ın da benzer bir strateji izlemek zorunda olduğu söyleniyor.

OnePlus Open 3

Teknoloji dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan bir diğer hesap olan @chunvn8888 da bu iddiayı doğruladı. İki farklı kaynağın aynı şeyi söylemesi, bu iddianın gerçek olabileceğini gösteriyor. Görünen o ki OnePlus da Oppo da bu yıl katlanabilir telefonlar çıkarmayacak. Şimdi asıl soru bu telefonların ne kadar gecikeceği. Bu iki şirket 2024’ü es geçip 2025’in sonbahar aylarına kadar yeni bir katlanabilir telefon çıkarmayacak mı? Yoksa sonbahardaki kalabalıktan uzaklaşmak için sadece bu dönemi es geçip yeni katlanabilir telefonlarını 2025’in ilk aylarında mı çıkaracak? Bu soru şimdilik cevap bekliyor. Ancak ikinci ihtimal daha yüksek görünüyor.

Yeni ChatGPT Tanıtıldı; Bilim-Kurgu Filmlerine Bir Adım Daha Yaklaştık