OnePlus One Lite Bugün Tanıtılabilir

OnePlus One Lite

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus One’ın daha düşük maliyetli versiyonu olan OnePlus One Lite’nin bugün resmi olarak tanıtılabileceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefonu OnePlus One’la akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan Çinli telefon üreticisi OnePlus, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus Two‘yu resmi olarak tanıtacak olan firma, bununla yetinmeyecek ve ikinci bir telefonu da etkinlik kapsamında görücüye çıkaracak gibi görünüyor.

OnePlus_One_Lite

Merakla beklenen OnePlus Two’nun nihayet resmi olarak tanıtılacağı etkinlik kapsamında tanıtılacak olan ikinci telefonun, OnePlus One’ın daha düşük maliyetli versiyonu olan OnePlus One Lite olacağı söyleniyor. Ancak OnePlus One Lite’nin OnePlus One’dan daha ucuz olması telefonun daha düşük donanımsal özelliklere sahip olacağı anlamına gelmiyor. Hatta firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler bakılacak olursa, Lite versiyonu standart versiyondan daha gelişmiş donanımsal özelliklere sahip olacak. Her iki telefon hakkında da OnePlus cephesinden resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, bugün akşam saatlerinde bu durumun değişmesi bekleniyor.

WikiLeaks Belgeleri Sony’i Zor Durumda Bıraktı