OnePlus Two’nun Çıkış Tarihi Ertelendi

OnePlus Two

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus One’ın halefi OnePlus Two’nun ertelendiği ve firmanın bu ertelemeden faydalanarak işlemciyi değiştireceği söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefonu OnePlus One’la adını duyurmayı başaran Çinli telefon üreticisi OnePlus ilk akıllı telefonunda CyanogenOS’u kullanmış olsa da, geçtiğimiz aylarda Cyanogen’le yollarını ayırdı ve kendi ROM’unu geliştirmek için çalışmalara başladı. OxygenOS adını taşıyan bu yeni işletim sistemi geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sunulmaya başlanmış olsa da, OnePlus ekibinin yeni bir ROM geliştirmek için harcadığı zaman merakla beklenen OnePlus Two‘nun çıkışını geciktirecek gibi görünüyor.

OnePlus_Two

Geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan OnePlus Two hakkında ortaya çıkan bilgiler, telefonun bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceğine işaret ediyordu. Ancak firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, telefonun çıkış tarihinin ertelendiğini ve OnePlus Two’nun Kasım veya Aralık ayında piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Öte yandan firmanın bu ertelemeden faydalanarak telefonun işlemcisinde bir değişikliğe gidebileceği ve aşırı ısınma sorunları yaşayan Snapdragon 810 yerine Qualcomm’un önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni işlemcisi Snapdragon 820’yi kullanabileceği söyleniyor.

Deus Ex Mankind Divided Duyuruldu