OnePlus Nord CE 4 Piyasaya Sürüldü

OnePlus Nord CE 4

Çin’de satışa sunulan OnePlus Ace 3’ün farklı bir versiyonu olan OnePlus Nord CE 4’ün global lansmanı bugün gerçekleşti.

Geçtiğimiz ay Çin’de piyasaya sürülen OnePlus Ace 3 Çin dışına çıkmayacak olsa da telefonun global versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz OnePlus Nord CE 4 bu açığı kapatacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen Nord CE 4’ün global lansmanı bugün gerçekleştirildi. Böylece telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı. Telefon Ace 3 ile oldukça benzer özelliklere sahip olsa da birkaç alanda değişiklik gösteriyor. Nord CE 4, öncülü Nord CE 3’ten ise epey farklı. Hem tasarımı hem de özellikleriyle.

OnePlus Nord CE 4, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. 100 W hızlı şarj özelliğine sahip olan OnePlus Nord CE4, bu serideki en hızlı şarj olan telefon olacak. Telefonun batarya kapasitesi ise 5500 mAh.

OnePlus Nord CE 4

Nord CE 4, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. OnePlus, sanal RAM ile buna 8 GB daha eklenebileceğini söylüyor. Dahili depolama konusunda ise kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Her iki versiyonda da telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabilecek.

Telefon 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony Lytia LYT-600 olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak. İşletim sistemi ise tahmin edeceğiniz gibi Android 14.

PlayStation Plus’ın Nisan Oyunları Açıklandı