OnePlus Nord CE4 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

oneplus nord ce4 2

OnePlus Nord CE4, çıkışına artık saatler kala Amazon Hindistan’da görüldü. Bu sayede daha tanıtılan telefonun özellikleri netlik kazanmış oldu.

Çinli telefon üreticisi OnePlus, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeyi devam ediyor. OnePlus Ace 3V’yi daha birkaç gün önce piyasaya süren şirket, şimdi de Nord serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Şu ana kadar gelen sızıntılar, OnePlus Nord CE4’ün çıkışının an meselesi olduğunu gösteriyor.

OnePlus Nord CE4 henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı. Telefon dün de Amazon’un Hindistan sitesinde görüldü. Daha telefon tanıtılmadan açılan bu Amazon sayfası sayesinde telefonun özellikleri artık kesinleşmiş oldu.

OnePlus Nord CE4

Nord CE4, bu serideki en hızlı şarj olan telefon olacak. Amazon Hindistan’da yer alan bilgiler, telefonun 100 W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını doğruluyor. Telefon, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Telefonun yonga seti Snapdragon 7 Gen 3 olacak. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabilecek.

Amazon Hindistan’da telefonun batarya kapasitesi ya da kameraları hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak daha önce gelen sızıntılar sayesinde aslında bunları da biliyoruz. Telefon 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony Lytia LYT-600 olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak. İşletim sistemi ise tahmin edeceğiniz gibi Android 14.

vivo X Fold3 Resmi Olarak Tanıtıldı