OnePlus Buds Ace, 36 saat pil ömrü ile piyasaya sürülüyor

onepls

Yakında piyasaya sürülecek olan OnePlus Nord Buds 2 ile beraber firma OnePlus Buds Ace’i de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kulaklıklar piyasaya sürülmeden bazı temel özellikleri ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus Buds Ace, şu an sadece Çin’de satışta olan Nord Buds 2’nin küresel versiyonu olarak piyasaya sürecek. Marka şimdiye kadar sadece Buds Ace’in lansmanını yaptı, ancak şimdi bazı temel özelliklerini de açıkladı. Bu yeni bütçeye uygun gerçekten kablosuz kulaklıklar, gürültü azaltma için özel bir çip sayesinde ANC (Aktif Gürültü Engelleme) gibi üst düzey özellikleri destekliyor.

OnePlus Buds Ace

Hatırlatmak gerekirse asıl Nord Buds bu teknolojiye sahip değildi. Bunun dışında tasarımı, silikon kulak uçları ve siyah ve beyaz renk seçenekleri teaser ile şimdiden ortaya çıktı. Başka bir resmi teaser, Buds Ace’in şarj kutusu dahil edildiğinde 36 saate kadar pil ömrü sunacağını belirtmiş olsa da. Bu, yalnızca 30 saatlik pil ömrü sunan ilk Nord Buds’a göre göze çarpan bir yükseltmedir. Birinci nesil ve ikinci nesil modellerin çok benzer tasarımlara sahip olduğu düşünüldüğünde etkileyici.

OnePlus Buds Ace, 10 saate kadar ses çalma sunan 5 dakikalık hızlı şarj ile hızlı şarjı da destekleyecektir. Fragmanlar, OnePlus’ın oyun oynarken nasıl gelişmiş bir ses deneyimi sunacağından ve ayrıca oyun modunda 47 ms’ye kadar düşük gecikme modu sunacağından bahsetti. Diğer önemli özellikler arasında BassWave adı verilen Dinamik Bas Sistemi, Bluetooth 5.3 desteğinin bulunduğunu söyleyelim.

Apple’ın Acil SOS Özelliği Kanada’da iki kadının hayatını kurtardı