OnePlus Ace 5 Pro Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

OnePlus Ace 5 Pro

Performans konusunda amiral gemisi OnePlus 13’e yakın bir yerde duracak olan OnePlus Ace 5 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi OnePlus cephesinde şu an tüm gözler OnePlus 13’e çevrilmiş durumda. Şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek ve Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri olacak. Ancak OnePlus’ın yıl bitmeden piyasaya süreceği tek yeni model OnePlus 13 olmayacak. OnePlus Ace 5 Pro da bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşacak.

Daha önce özellikleri hakkında ilk detayları öğrenme şansı yakaladığımız OnePlus Ace 5 Pro, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair pek çok detay netlik kazanmış oldu.

oneplus ace 5 pro

Akıllı telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre OnePlus Ace 5 Pro, 1.5K çözünürlükte düz bir AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekranın BOE X2 olacağı söyleniyor. OnaPlus 13 gibi Ace 5 Pro da Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacak. Zaten telefon performans olarak OnePlus 13 ile hemen hemen aynı olacak. İki telefon arasındaki farklar daha çok kamera ve tasarım gibi ikincil konularda olacak.

Ace 5 Pro’nun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmış değil. Ancak 6300-6500 mAh arası büyük bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Şarj hızının ise 100W olacağı söyleniyor.

Telefonun ana kamerasının 50 megapiksellik IMX 906 olacağı söyleniyor. Ona yine 50 megapiksellik ISOCELL JN1 telefoto kamera eşlik edecek. Üçüncü lens ise büyük ihtimalle geniş açılı bir lens olacaktır.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı