OnePlus 8 Pro hakkında ilk bilgiler geldi!

OnePlus 8 Pro

Çinli amiral gemisi katili OnePlus’ın 2020 yılında tanıtacağı amiral gemisi modeli hakkında ilk bilgiler geldi. OnePlus 8 Pro, ekranı ile çok konuşulacak!

OnePlus firması amiral gemisi katili unvanını 2019 yılında tanıttığı telefonlar ile bir kez daha kanıtlamıştı. Çinli telefon üreticisi şimdiler de gözünü 2020’de düzenlenecek olan MWC 2020 konferansına dikmiş durumda. 90 HZ ekran tazeleme oranına OnePlus 7T Pro‘da yer veren firma, yeni amiral gemisinde çıtayı yükseltecek gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Note 10 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 865’ten alacak olan telefonda minimumda 6 GB RAM‘in yer alması bekleniyor. Telefonda yine AMOLED ekran tercih edilecek. Ancak bu ekran 90 HZ yerine 120 HZ tazeleme hızına sahip olacak. 120 HZ sayesinde daha akıcı bir deneyim sunacak olan telefonun 800 dolar – 900 dolar bandında olması bekleniyor.

OnePlus 8 Pro

OnePlus’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi modelinde yine bu yıl olduğu gibi nokta şeklinde çentik kullanacağı düşünülüyor. Minimumda üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan telefonda tekli ön kamera yer alacak. Android 10 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan yeni amiral gemisi modeli bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek?