It Takes Two’dan Büyük Başarı

It Takes Two 2

Son yılların en beğenilen oyunlarından biri olan It Takes Two, aldığı övgülerin de etkisiyle iyi satmaya devam etti ve bu hafta önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Oyun dünyası için 2021’in en hoş sürprizlerinden biri It Takes Two’ydu. Hazelight Studios tarafından geliştirilen oyun, hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından beğeniyle karşılandı. Beklentilerin çok üzerinde bir satış performansı sergileyen oyun, o yıl pek çok prestijli oyun ödülünde yılın oyunu seçildi. Üst üste gelen bu ödüller oyunun satış rakamlarını daha da yukarı çekti.

Uzunca bir süre adından övgüyle söz ettiren It Takes Two, bu sayede oyunseverlerin aklında yer etti ve sonraki aylarda, yıllarda da satmaya devam etti. Bu da oyununun bu hafta önemli bir kilometre taşını geride bırakmasını sağladı. Hazelight Studios, dün bir açıklama yayınlayarak, oyunun bugüne kadar 20 milyon kopya sattığını duyurdu. Oyun böylece oldukça seçkin bir listeye adını yazdırmış oldu.

It Takes Two

Popüler oyununun 20 milyon barajını aştığını duyuran Hazelight Studios, bu paylaşımdan hemen sonra bir paylaşım daha yaptı ve bu kez de yeni bir oyunun yolda olduğunu duyurdu. Bu yeni oyun hakkında pek bir detay paylaşmadı ama bunun yepyeni bir I.P. olacağı açıklandı. Yani bu yeni oyun, daha önceki herhangi bir işle bağlantılı olmayacak.

It Takes Two gibi bu yeni oyununun dağıtımcılığını da Electronic Arts’ın üstlenmesi bekleniyor. Stüdyonun şu ana kadar geliştirdiği iki oyun da iki kişinin iki farklı karakteri kontrol ettiği couch co-op (lokal co-op) oyunlarıydı. Bu yüzden şimdi duyurulan bu yeni oyununun da yine couch co-op türünde olacağı düşünülüyor.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor