OnePlus Ace 2V’nin özellikleri ortaya çıktı

OnePlus Ace 2V

7 Mart’ta resmi olarak tanıtılacak olan OnePlus Ace 2V’nin teknik özellikleri hakkında merak edilen pek çok detay resmi olarak açıklandı.

Bu ay içinde kullanıcılarla buluşacak yeni akıllı telefonlardan birinin de OnePlus Ace 2V olacağı, son günlerde gelen sızıntı ve açıklamalarla birlikte kesinlik kazanmıştı. Çinli telefon üreticisi OnePlus, yeni akıllı telefonunu 7 Mart’ta resmi olarak tanıtacak. Biz bu tanıtım etkinliği için beklerken, OnePlus cephesinden önemli açıklamalar geldi. Şirket, tanıtıma birkaç gün kala telefonun teknik özellikleri hakkında önemli bazı detayları paylaştı.

OnePlus Çin’in başındaki isim olan Louis Li, 7 Mart’ta tanıtacakları yeni telefonları hakkında yaptığı açıklamada, telefonun Dimensity 9000 yonga setinden güç alacağını açıkladı. Li, telefonun 6.74 inçlik 10 bit AMOLED bir ekrana sahip olacağını söyledi. Bu ekranın çözünürlüğü 2772 x 1240 piksel, yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Li’ye göre OnePlus Ace 2V, rakiplerinden hem daha şık olacak hem de elde tutması çok daha rahat olacak.

OnePlus Ace 2V 1

Ace 2V hakkında paylaşılan bilgiler ve gelen ilk görseller, telefonun ekranının çevresinde plastik bir çerçeve olmayacağını gösteriyor. Bu da hem telefona daha şık bir görünüm veriyor hem de telefonun daha hafif olmasını sağlıyor.

Ace 2V ile aynı fiyat aralığında olan pek çok akıllı telefon LPDDR5 RAM kullanıyor olsa da Ace 2V, daha hızlı olan LPDDR5X RAM teknolojisini kullanacak. Telefonun RAM kapasitesi tercihe göre 12 ya da 16 GB olacak. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunulacak: 256 ya da 512 GB.

OnePlus Ace 2V

Nothing Phone (2) iddialı geliyor