OnePlus Ace 3V’nin Hangi Yonga Setini Kullanacağı Belli Oldu

OnePlus Ace 3 2

Çok yakında piyasaya sürülecek olan OnePlus Ace 3V’nin hangi yonga setinden güç alacağı doğrudan OnePlus tarafından açıklandı.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi OnePlus, Ace 3’ün yeni bir versiyonu olan Ace 3V’yi de yakında piyasaya sürecek. Önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi olarak tanıtılması beklenen telefon bugüne kadar daha çok söylentilerle ve sızıntılarla gündeme geliyordu. Ancak OnePlus da yavaş yavaş sessizliğini bozmaya başladı. Şirket, merakla beklenen telefonun hangi yonga setini kullanacağını resmi olarak açıkladı.

OnePlus Ace 3V, daha önce gelen söylentilerde de belirtildiği üzere Qualcomm’un bu hafta tanıtacağı Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanacak. OnePlus, bu yonga setinin Vivo, Honor, İnfinix gibi  amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle hemen hemen aynı olduğunu söylüyor. İki yonga seti oldukça benzer bir tasarıma sahip. Öte yandan OnePlus’ın açıklamasına göre Snapdragon 7+ Gen 3, Ace 3V’nin düşük enerjiyle yüksek performans sunmasını mümkün hale getirecek.

OnePlus Ace serisinin yeni üyesi, 1.5K çözünürlükte OLED bir ekrana sahip olacak. Telefonun 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, geçtiğimiz günlerde OnePlus yöneticisi Li Jie tarafından resmen açıklanmıştı. Telefonun şarj hızı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

OnePlus Ace 3V’nin tam olarak ne zaman tanıtılacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak OnePlus’ın telefona dair ilk detayları paylaşmaya başlamış olması, telefonun lansmanının yaklaştığını gösteriyor.

OnePlus Ace 3V

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı