OnePlus Ace 2 Pro sertifika alırken görüldü

OnePlus Ace 2 Pro

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Ace 2 Pro sertifika alırken görüldü. Telefonun şarj hızıyla oldukça iddialı geliyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarının en son üyesi olan OnePlus 11’i ocak ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, bir yandan OnePlus 12’nin çıkışına hazırlanırken, bir yandan da yan serilerini ihmal etmiyor. Bu yan serilerden biri olan Ace serisi de çok yakında yeni bir modele kavuşacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 2 Pro’nun çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kısa süre içinde resmi olarak tanıtılmasını beklediğimiz OnePlus Ace 2 Pro, bu hafta da sertifika alırken görüldü. Çin’in 3C kurumundan sertifika alırken telefonun batarya ve şarj hızı özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

OnePlus Ace 2 Pro

3C veri tabanında yer alan bilgiler, OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı konusunda piyasadaki en hızlı telefonlardan biri olacağını doğruluyor. Çünkü OnePlus’ın yeni telefonu 150 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak.

3C’de yer alan bilgiler telefonun batarya özellikleriyle sınırlı olsa da daha önce Geekbench’te yer alan bilgiler sayesinde telefonun diğer özelliklerine dair de bazı detaylara hakimiz. Geekbench’te yer alan bilgilere göre Ace 2 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefonun en üst versiyonunun 24 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. 6.74 inçlik AMOLED bir ekranla gelen Ace 2 Pro’nun ekranı 120 Hz yenilenme hızına ve 1240 x 2772 piksel çözünürlüğe sahip olacak.

TikTok da Twitter’a rakip oluyor