One Piece filmi animelerde uyarlanan kötü film lanetini kırdı!

One Piece filmi animelerde uyarlanan kötü film lanetini kırdı!

One Piece filmi Netflix üzerinde ciddi başarı elde etti. Genelde anime severler, bir animeden uyarlanan filmlere pek iyi yaklaşmaz ancak bu lanet artık kırıldı. İşte tüm detaylar.

Klasik animeler arasında yer alan One Piece filmi ile şimdiden rekor kırdı. Death Note gibi klasikler de animeden filme uyarlanmıştı ancak ne yazık ki pek beğenilmemişti, şimdi ise bu lanet kırıldı. Bir dizi korsanın bir hazine peşinde koşmasını konu alan anime filmi hayranlarını memnun etti. Dizinin yayıncıdaki başarılı ilk gösteriminin ardından dizi sorumlusu Steven Maeda, Netflix’in One Piece’in canlı aksiyon anime lanetini nasıl bozduğunu açıkladı. Gelecek vaat eden Korsanlar Kralı Maymun D. Luffy ve ekibi Hasır Şapka Korsanları’nın maceralarını anlatan Netflix şovu, 2017’deki Death Note filmi ve 2021 Cowboy Bebop şovunun ardından yayın platformunun en yeni canlı aksiyon uyarlaması oldu.

One Piece filmi animelerde uyarlanan kötü film lanetini kırdı!

One Piece hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden övgü dolu eleştiriler aldı ve 2. sezon için hızla anlaşmalar hazırlandı. ComicBook.com ile yakın zamanda yapılan bir röportaj sırasında Maeda, diğer birçok canlı aksiyon anime çalışmasının başarısız olduğu yerde One Piece’in neden başarılı olduğuna dair düşüncelerini paylaştı. Her anime ve manga eserinin canlı aksiyon uyarlama işlemine ihtiyaç duymadığını kabul etse de Netflix dizisinin işe yaramasının nedenlerinden biri, ekibinin, duygusal karakter gelişimini yakalama çabalarıydı.

Squid Game ve Parasite bestecisi başarısının sırrını açıkladı!