Netflix yapımı One Piece için olumlu gelişme!

One Piece filmi animelerde uyarlanan kötü film lanetini kırdı!

Netflix sevilen anime One Piece için live action sunmuştu, fazlasıyla sevilen yapım için şimdi iyi haberler de geliyor. İşte tüm detaylar.

One Piece anime severler arasında en çok sevilen animelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Netflix de son dönemlerde anime yapımlarına fazlasıyla odaklanmıştı, bu kapsamda şimdi yeni bir live action sundular. Şimdi bu live action için iyi haberler gelmeye başladı. Netflix’in One Piece dizi sorumlusu ve baş yapımcısı Matt Owens, Jamie Lee Curtis’in Doktor Kureha’yı canlandırmaya olan ilgisine umut verici bir yanıt verdi. Netflix yakın zamanda One Piece’i 2. sezon için yeşil ışık yakmıştı. Görünüşe göre ikinci seride heyecan verici bir oyuncu kadrosu olabilir. Dizinin hayranları, 2. sezonda yer alması beklenen karakterler için fikirlerini sunmaya başladı bile. Ancak Jamie Lee Curtis’in Kureha rolündeki hayran kadrosu, en çok ilgi çeken gelişmelerden biri oldu.

One Piece, Netflix üzerinde rekor kırdı

Hayran kampanyasının ortasında Curtis, One Piece 2. sezon için Instagram üzerinden duyurular yaptı. Çok sevilen animenin live action versiyonu da kısa sürede beğeni toplamıştı.  Owens yaptığı yorumlarda Lee Curtis’in gösteriye olan ilgisinden duyduğu heyecanı belirtti ve birlikte çalışmak istediklerinin altını çizdi. Bu kapsamda ikinci sezonda heyecan verici isimler görebiliriz. Ayrıca Curtis’in rol için lobi yapmasına bile gerek kalmayacağını çünkü dizinin, grevler adil sözleşmelerle sona erdiğinde ve Hollywood yeniden işe döner dönmez Curtis’le görüşmelere başlamaya hazır olduğunu belirtti.

Team Peugeot Totalenergies’in resmi pilotu Stoffel Vandoorne oldu!