Jack Black: Red Dead Redemption’ı beyaz perdede görmek istiyorum

Red Dead Redemption

The Super Mario Bros. Movie vizyona girdiği ilk günden gişe rekoru kırdı. Oldukça sevilen filmde yer alan Jack Black, video oyunları uyarlamaları hakkında övgülerle bahsetti ve Red Dead Redemption filmi hakkında dikkat çekici açıklama yaptı.

The Super Mario Bros. filminde Mario ve Luigi’nin baş düşmanı Bowser seslendiren Jack Black, BBC’ye röportaj verdi. Ünlü aktör video oyunlarının doğru şekilde ele alınıp, film veya diziye uyarlandığında başarılı olduklarını söyledi. HBO’nun The Last of Us dizisini örnek gösterdi. Black, “The Last of Us şahane bir dizi. Birkaç değişiklik dışında tamamen oyuna sadık kaldı” dedi. Ayrıca oyun filmlerinin ve dizilerinin ilgi görmeye başlamasıyla, daha fazla projenin çıkacağına düşündüğünü belirtti.

Red Dead Redemption

Jack Black röportajda samimi bir itirafta bulunmak istediğini söyledi ve Red Dead Redemption‘ı da beyaz perdede görmek istediğini belirtti. Black, “Red Dead Redemption’ın hikayesi The Last of Us kadar iyi, hatta bazı açılardan daha iyi bile olabilir. Ortaya çok iyi bir film çıkacağını düşünüyorum” şeklinde açıklama yaptı. Black’in açıklamaları Red Dead Redemption filmi iddialarını da yeniden gündeme taşıdı. 2010’da çıkan orijinal oyundan sonra, yapımın sinemaya uyarlanacağı şeklinde söylentiler çıkmıştı. Zaman zaman bu iddia gündeme taşındı, fakat film bir türlü çıkmadı.

Ünlü oyuncu Jack Black’in BBC’ye yaptığı açıklamalar, video oyun filmleri ve dizilerinin son birkaç sene içinde nasıl popülerlik kazandığını gösteriyor. Detective Pikachu ve Sonic the Hedgehog, video oyunu filmi lanetini ortadan kaldıran yapımlar oldu. The Super Mario Bros. filmi de bu başarıyı sürdürüyor. Bir tarafta da oldukça sevilen The Last of Us dizisi var. Sırada God of War, Ghost of Tsushima, Death Stranding ve Borderlands gibi oyunların film projeleri bulunuyor.

Resident Evil 4’ün filmi geliyor