One Piece dizisi 3 kritere odaklanacak

bu hafta çıkacak oyunlar

Netflix’in uzun bir süredir yapımı üzerinde uğraştığı One Piece dizisi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Netflix’i takip edenlerin de bildiği üzere Japonya’da tutan animeleri dizi ya da film yapma üzerine özel bir uğraş söz konusu. Şimdiye kadar pek çok anime Netflix’te farklı formatlarda boy gösterdi. Son olarak dünyaca ünlü anime serisi Bleach’in de filmi Netflix üzerinde yayınlanmıştı.

Netflix’in uzun bir süredir üzerinde çalıştığı anime projelerinden birisi de One Piece. Dünyanın en ünlü anime ve mangalarından biri olan One Piece, herşey yolunda giderse liveaction bir dizi ile karşımıza çıkacak.

Aslında Netflix One Piece’in dizisi üzerindeki ilk çalışmalara 2018 yılında başlamıştı. Lakin geçen zamana rağmen somut bir adım atılamadı.

One Piece dizisi için ilk açıklama

Hali hazırda dizinin yayın tarihi açıklanmış değil. Hatta dizinin oyuncularının seçilip, seçilmediği konusunda bilgi de bulunmuyor. Fakat dizinin yazarı geçtiğimiz günlerde önemli bir açıklamada bulundu.

one piece dizisi

Matt Owens One Piece dizisinin 3 ana konuya odaklanacağını belirtti. Owens’a göre dizinin her bölümünün güldürmesi, şaşırtması ya da ağlatması gerekiyor. Eğer herhangi bir bölüm izleyicide bu üç duygudan birisini uyandırabilirse, Owens’a göre başarılı sayılacak.

Açıkçası One Piece’in yapısını ve animesini göz önüne aldığımızda bu üç duygu durumunun oluşturulması çok da zor görünmüyor. Elbette önemli olan şey bu duyguyu oyuncuların izleyiciye ne derece yansıtabileceği. Bekleyip göreceğiz.

Nick Fury dizisi duyuruldu