Nick Fury dizisi duyuruldu!

Avengers

Disney Marvel için hazırladığı dizi dünyasını genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Nick Fury dizisi geliyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Marvel sinematik evrenini dizilerle birleştirmek isteyen Disney yeni adımlar atmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Marvel sinematik evreninde 4. faz filmlerini duyururken yeni dizi evrenini de tanıtmıştı. Dizi evreninde yer alan yapımların direkt olarak sinematik evrenle ilişkilendirilecek olması izleyicilerin de dikkatini çekmişti.

Disney ilk etapta 4 – 5 dizi duyurmuştu. Fakat sonrasında bu dizilere yenileri eklendi. Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce She-Hulk ve Ms Marvel dizileri ile ilgili detaylar açıklanmıştı. Şimdi ise Marvel sinematik evrenindeki en önemli karakterlerden biri olan Nick Fury’nin dizisinin geleceği açıklandı.

nick fury dizisi

Asıl bomba ise dizide Nick Fury karakterini Samuel L. Jackson’ın canlandıracak olması. Peki ama dizi hangi zaman diliminde geçecek?

Şimdi de Nick Fury dizisi geliyor

Diğer Marvel dizileri gibi Disney+ ekranlarında yayınlanacak olan Nick Fury’nin henüz detayları netleşmiş değil. Dizi hakkında bilinen tek şey yapımcı ve senaristin Kyle Bradstreet olduğu. Başrolde de Nick Fury’nin yer alacağı.

Hatırlanacağı üzere Fury, Marvel sinematik evrenine ilk katılan karakterlerden biriydi. Hatta kendisi için sinematik evrenin mimarı da diyebiliriz. Avengers’ın kurucusu olan Fury bakalım dizi ekranında nasıl bir hikayeyle karşımıza çıkacak. Merakla bekliyoruz. Fakat genel görü dizinin Fury’nin gençliğine odaklanacağı yönünde.

İşte Samsung’un ilk 5 kameralı telefonu!