Nothing Phone hataları ile gündemde

Nothing Phone 1

Yakın bir zamanda tanıtılarak ön sipariş yoluyla ilk kullanıcılarına ulaşan Nothing Phone (1)’de birbirinden can sıkıcı 3 çok önemli sorun ortaya çıktı.

Nothing Phone hataları ile gündemde. Nothing Phone (1)’in oldukça uzun bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul ettiğini söyleyebiliriz. OnePlus’ın eski kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulan Nothing şirketinin ilk akıllı telefon modeli, geçtiğimiz günlerde resmi tanıtımını yapmış sonrasında ise ön sipariş yoluyla satın alan kullanıcılarına ulaştırılmak üzere yola çıkmıştı.

nothing phone 1

İşte telefonu alan ilk kullanıcılardan gelen geri bildirimler hiç de Nothing Phone’u memnun edecek cinsten değil. Birçok farklı kullanıcının şikayet ettiği ve en çok görülen hataların başında, bir dönem birçok farklı marka ve modelde baş gösteren yeşil ekran sorunu yer alıyor.

2

Nothing Phone hataları ile gündemde

Bunun haricinde bir başka kullanıcı ise, telefonun şeffaf arka yüzeyinde bulunan kamera kısmının çevresinin buğulandığını ve IP53 sertifikasına sahip bir telefon için bunun büyük hayal kırıklığı olduğunu dile getirdi.

Nothing Phone (1) için ortaya atılan iddiaların en can sıkıcısı ise ölü piksel problemi. Birçok kullanıcının paylaştığı fotoğraflardan açıkça anlaşıldığı üzere, ön kameranın çevresindeki belli bir bölgede ölü piksel sorunların yaşanıyor.

1 3

Her üç problemde son derece can sıkıcı. Ancak ölü piksel ile kamera buğulanmasının güncelleme ile çözülebilmesi son derece güç. Bu nedenle Nothing firmasının bu iddialar karşısında nasıl bir açıklama yapacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Tesla cephesinde kritik bir ayrılık daha yaşandı