Nothing Phone özellikleri ve çıkış tarihi netleşiyor

nothing

Son zamanların en dikkat çekici akıllı telefon markalarından biri olan Nothing Phone, ilk modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Nothing Phone özellikleri ve çıkış tarihi netleşiyor. OnePlus’ın kurucu ortaklarından biriyken şirketten ayrılan Karl Pei, teknoloji hayatına kendi kurduğu markası olan Nothing Phone ile devam edecek. Adı belli olduğu günden bu yana sürekli gündeme gelen Nothing Phone, her ne kadar henüz hiçbir akıllı telefon modelini tanıtmamış olsa da, özellikle Karl Pei’nin açıklamaları bu markanın kendine rakip olarak iPhone’u muhatap aldığını gösteriyor.

Her ne kadar şirket bugüne kadar ilk modelin özellikleri ve çıkış tarihi hakkında ser verip sır vermese de, duyum hesapları boş durmuyor ve markanın ilk modeli olması beklenen Nothing Phone (1)’in özelliklerini sızdırmaya devam ediyor.

Yeni gelen bilgilere göre Nothing Phone (1)’de Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti bulunacak. 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı veya 12GB RAM + 256GB seçenekleriyle satışa sunulacak olan telefonun arka yüzeyinde 50MP’lik bir ana kameranın bulunması bekleniyor.

nothing1

Nothing Phone özellikleri ve çıkış tarihi netleşiyor

4.500mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı iddia edilen telefonun en dikkat çeken yönü ise arka kasa tasarımı olacak. Bugüne kadar sızdırılan birçok görselde ortak özellik olması sebebiyle artık gerçek olduğu kabul edilen bu tasarıma göre, Nothing Phone (1)’in arka yüzeyinde yer alan kapak şeffaf olacak. Yani bir diğer ifade ile bu telefonu kullanan kişiler, telefonun bataryasından işlemcisine kadar bütün bileşenlerini görebilecekler.

Nothing Phone (1)’in kesinleşmiş bir çıkış tarihi olmasa da, duyum hesapları tarafından servis edilen bilgilere göre bu telefonun yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Dyson Zone : Pürüzsüz ses veren hava temizleyici kulaklık