Nothing Phone 2A’nın Fiyatı Belli Oldu

Nothing Phone 2A

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Nothing Phone 2A’nın fiyatı ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Nothing, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Ancak bu yeni telefon Nothing Phone 3 değil, temmuz ayında piyasaya sürülen Nothing Phone 2’nin yeni bir versiyonu olacak.

Nothing Phone 2A adını taşıyan bu yeni model henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da son haftalarda üst üste gelen sızıntılar ve söylentiler sayesinde pek çok detayını şimdiden öğrenme şansı yakaladık. Bu sızıntılara dün bir yenisi daha eklendi. Bu kez de telefonun fiyatı ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarıyla ilgili genelde doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Roland Quandt’ın paylaştığı son bilgilere göre Nothing Phone 2A, şubat ayı sonunda Barselona’da düzenlenecek MWC 2023 fuarında resmen tanıtılacak. Telefon Avrupa pazarına 400 doların altında bir fiyat etiketiyle sunulacak.

Nothing Phone 2

Öte yandan Roland Quandt telefonun teknik özelliklerine dair bazı detayları da paylaştı. Quandt’ın paylaştığı bilgiler telefonun hem RAM hem de dahili depolama alanı konusunda iki farklı seçeneğe sahip olacağını gösteriyor. Telefonun 8 GB RAM’e sahip versiyonunun dahili depolama alanı 128 GB olacak. 12 GB’lık versiyonda ise bu kapasite 256 GB’a çıkacak. Bu yeni sızıntıda telefonun dahili depolama alanına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak daha önce gelen sızıntılar sayesinde telefonun Dimensity 7200 yonga setinden güç alacağı büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

Nothing Phone 2A, Nothing’in diğer telefonlarından farklı bir arka panel tasarımına sahip olacak. Nothing’in ilk iki telefonunda bulunan saydam arka paneli daha düz bir tasarımla değiştiren telefon, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Her ikisinin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Daha önce gelen söylentilerde selfie kamerasının 16 megapiksel olacağı söyleniyordu. Ancak gelen bu son sızıntıya bakılırsa telefonun selfie kamerası 32 megapiksellik Sony IMX615 olacak.

iQOO Neo9 Serisi Resmen Tanıtıldı