Nothing Phone (2a) Plus Özellikleri Sızdırıldı

Nothing Phone (2a) Plus

Nothing’in 31 Temmuz’da resmi olarak tanıtacağı yeni telefonu Nothing Phone (2a) Plus’ın teknik özellikleri sızdırıldı.

Saydam arka panelleriyle dikkat çeken Nothing Phone’ları piyasaya süren şirket olan Nothing, son dönemde yeni telefon çıkarma sıklığını arttırdı. İlk bütçe dostu telefonu CMF Phone 1’i geçtiğimiz günlerde piyasaya süren şirket, 31 Temmuz’da yeni bir telefon daha tanıtacak. Söz konusu bu telefon, mart ayında piyasaya sürülen Nothing Phone (2a)’nin Plus versiyonu olacak.

Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Nothing Phone (2a) Plus, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Telefonun teknik özellikleri sızdırıldı. Gelen bu son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri hakkında bazı önemli detaylar netlik kazanmış oldu.

Nothing Phone (2a) Plus

Hatırlarsanız Nothing geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak telefonun Dimensity 7350 Pro yonga setinden güç alacağını açıklamıştı. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Ancak sanal RAM ile bu kapasite 20 GB’a kadar çıkarılabilecek. Telefonun dahili depolama alanı 256 GB, işletim sistemi ise Android 14 olacak.

Telefonun isminde Plus ifadesi yer aldığı için Nothing Phone (2a) Plus’ın standart (2a)’dan daha büyük olabileceği düşünülüyordu. Ancak gelen son sızıntı durumun böyle olmadığını gösteriyor. Gelen bu sızıntıya göre Nothing Phone (2a) gibi Plus modeli de 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak.

Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunacak. Bu çift kamera sisteminin ana lensi 50 megapiksellik OIS destekli bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Nothing Phone (2a)’daki 32 megapiksellik selfie kamerasının yerini 50 megapiksellik daha gelişmiş bir selfie kamerası alacak.

Nothing Phone (2a) gibi (2a) Plus da 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak ama bu kez şarj hızı 45 W değil 50 W olacak.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir