Nothing Phone 2 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor!

Nothing Phone 1

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran akıllı telefon markalarından biri olan Nothing, 2023 yılı için işaretlerini sıralamaya devam ediyor.

Nothing Phone 2 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor! MWC 2023’de yapılan duyuruda, Nothing’in Phone (2) modelinin Snapdragon 8 serisi işlemci ile çalışacağı doğrulandı. Marka ayrıca bu ay yeni bir ürün lansmanı yapacağını duyurdu. Carl Pei liderliğindeki şirket, yaklaşan cihazı için gizemli ipuçları vermeye başladı. Nothing, Ear (1) modelini kelebek ve Phone (1) modelini papağanla tanıtmıştı. Şimdi ise, marka gelecek cihazını bir böcek ile tanıtıyor.

Nothing Phone 1

Nothing’in yaklaşan cihazı hala tamamen bir sır. Mevcut gizemli ipuçlarından pek bir şey çözülemiyor. Ancak markanın cihazı bu ay içinde piyasaya sürmesi bekleniyor, bu yüzden önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı ortaya çıkabilir.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone 2 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor!

Son gelişmelere göre, Carl Pei Twitter’da Samsung Galaxy Watch 5 aldığını ve kullanışsız bulduğunu açıkladı. Ayrıca, insanların akıllı saatleri ne için kullandığını sordu. Bu, yaklaşan Nothing cihazının bir akıllı saat olabileceğine dair güçlü bir ipucu veriyor. Öte yandan, böcek ipucuna bakarak, yaklaşan cihazın bir tripod da olabileceğini tahmin edebiliriz.

nothing phone 1

Diğer bir haberde, geliştirici Kuba Wojciechowski, Nothing Speaker’ın sızdırılmış görsellerini paylaştı. Dikey ve kutu şeklinde tasarımıyla dikkat çeken hoparlörün yan tarafında ses kontrol tuşları ve kırmızı renkli düğmeler yer alıyor. Hoparlörün iki siyah kesik kısmının tweaker olabileceği düşünülürken, altta yer alan iki gri kesik kısmın ise subwoofer olması bekleniyor. Hoparlörün alt kısmında iyi destek ve düz yüzeyde iyi bir tutuş için iki sünger yastık bulunuyor. Ancak Nothing Speaker hakkında başka pek çok ayrıntı bilinmiyor.

Nothing’in gizemli ürünleri ve yaratıcı pazarlama stratejileri, teknoloji dünyasındaki hayranlarını heyecanlandırıyor. Gelecekteki lansmanlarında neler sunacakları merakla bekleniyor.

HUAWEI WATCH Buds : Kulaklık ve akıllı saat bir arada