Moto G Stylus 2023 özellikleri iyiden iyiye netleşti

Moto G Stylus 2023

Uygun fiyatlı akıllı telefon meraklılarının heyecanla bekledikleri Moto G Stylus 2023’ün özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Moto G Stylus 2023 özellikleri iyiden iyiye netleşti. Motorola, 10 Mart’ta Hindistan’da Moto G73 5G akıllı telefonunu piyasaya süreceğini duyurdu. Markanın ayrıca Moto G Stylus 5G 2023 adlı başka bir cihazı da yolda. Bu cihaz FCC veritabanında zaten göründü.

Cihazın 4G varyasyonu ise Geekbench tarafından ziyaret edilerek bazı ana özellikleri ortaya çıkarıldı. Geekbench benchmark veritabanına göre, yakında piyasaya çıkacak olan Moto G Stylus (2023) modelinin MediaTek Helio G88 işlemcisi ile donatılacağı görünüyor.

Motorola Moto G23 2

Geekbench 5 benchmark testinde, Moto G Stylus (2023) modeli tek çekirdekli skorda 348 puan ve çoklu çekirdekli skorda 1329 puan elde etti. Benchmark listelemesi, gelecek G serisi telefonunun MediaTek MT6769V/CZ işlemcisi ile donatılacağını gösteriyor. İşlemci, daha iyi performans için iki 2.0 GHz saat hızında çekirdekler ve her biri 1.80 GHz saat hızında çalışan altı çekirdek içeriyor. Bu muhtemelen MediaTek Helio G88 işlemcisi olacak.

Motorola Moto E13

Moto G Stylus 2023 özellikleri iyiden iyiye netleşti

Listeleme, yaklaşan G serisi telefonunun kutudan Android 13 ile çıkacağını öngörüyor. Benchmark listelemesi ayrıca Moto G Stylus (2023) modelinin 4GB RAM ile geleceğini gösteriyor, ancak Motorola’nın cihazı diğer bellek yapılandırmalarında da sunması mümkündür.

Motorola Moto G13

Motorola’nın yeni cihazı Moto G Stylus (2023) oldukça güçlü bir işlemciye sahip olacak gibi görünüyor. Ancak daha fazla özellikler ve cihazın diğer yönleri hakkında henüz bir bilgi yok. Cihazın 5G varyasyonunun da piyasaya sürülmesi bekleniyor ve kullanıcılar arasında bu büyük bir ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Motorola’nın yeni cihazının fiyatı ve özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için ise bu telefonun piyasaya çıkışını beklememiz gerekecek.

Kripto Para kullanıcılarını uyardı