Netflix’te yayınlanacak yeni dizi Kulüp için ilk fragman geldi

Netflix, oyun sektörüne mobil cihazlarla giriş yapacak

Çevrimiçi dizi film platformu Netflix yeni bir dizi ile karşımızda. Netflix 1950’li yıllarda İstanbul’’da geçen dönem dizisi Kulüp’ün ilk fragmanını yayınladı.

Netflix’te yayınlanacak yeni dizi Kulüp için ilk fragman geldi. Netflix Türkiye yeni bir yapıma imza atıyor. İlk fragmanı gelen Kulüp kasım ayı içeriklerinde öne çıkması beklenen yapımlardan. İşte Netflix Türkiye’nin yeni dizisi Kulüp ile ilgili merak edilenler ve detayları.

Peki Kulüp’ün konusu ne?

Eski İstanbul’a ait manzaraları görebileceğimiz Kulüp dizisi 1950’lerin İstanbul’unda yaşanan siyasi kargaşanın ortasında Musevi bir annenin hapisten çıktıktan sonra kızıyla tekrar bağlantı kurmaya çalışmasını konu ediyor.

Netflix’te yayınlanacak yeni dizi Kulüp için ilk fragman geldi

Başrolünde Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Kulüp’ün oyuncu kadrosunda Asude Kelebek, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger, Fırat Tanış, Sezer Arıçay, Doğanay Ünal, İştar Gökseven yer alıyor. Gerçek hayattan esinlenen dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce üstleniyor. Gökçe Bahadır Matilda rolü ile eski bir mahkûmu canlandırıyor. Matilda dönemin ünlü gece kulüplerinden birinde çalışırken bir yandan da yıllar sonra bağ kurmaya çalıştığı kızını korumaya çalışır.

İlk fragmanı yayınlanan Kulüp dizisi Netflix’te ne zaman yayınlanacak?

Netflix Türkiye’nin sosyal konulu drama kategorisinde yayınlanacak yeni dizisi Kulüp 5 Kasım’da ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Kasım ayı içerikleri arasında öne çıkması beklenen Kulüp dizisi izleyicileri eski İstanbul’a götürecek.

Resident Evil Raccoon City eleştiri yağmuruna tutuldu