Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlanacak

Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları

Cem Yılmaz’ın sevilen karakterlerinden biri olan Erşan Kuneri için yapılacak olan solo dizinin adresi belli oldu. Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayınlanacak.

İlk olarak Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminde gördüğümüz Erşan Kuneri karakterinin hayli kısa bir rolü bulunuyordu. Bu kısa role rağmen milyonların sevgilisi olmayı başaran bu karakteri sonrasında Arif v 216 filminde görmüştük.

Erşan Kuneri’nin Arif v 216 filmindeki sahnesi G.O.R.A’da yer alan sahnesine nazaran daha uzun ve kapsamlıydı. Aynı G.O.R.A’da olduğu gibi Arif v 216 filmindeki Erşan Kuneri sahneleri de çok beğenilmişti.

İzleyicilerin bu karakter ile ilgili bir proje yapılması isteğini geri çevirmeyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’ye solo bir dizi yapacağını açıklamıştı. Aslında genel beklenti Erşan Kuneri’yi merkezine alan bir filmin gelmesi yönündeydi. Fakat dizi haberi de bekleyenleri hayli mutlu etti.

Erşan Kuneri dizisi Netflix’te

Kısa bir süre önce Cem Yılmaz dizinin yapım aşamasına girdiğini bizzat açıklamıştı. Bilinmeyen tek unsur ise dizinin nerede yayınlanacağıydı.

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz’ın dizisinin Acun’un yeni kurduğu dijital yayın platformunda yayınlanabileceği iddia edilmişti. Lakin bu iddialar direkt olarak Cem Yılmaz tarafından çürütüldü. Cem Yılmaz dizinin Netflix’te yayınlanacağını açıkladı.

Hali hazırda kadrosu bile belli olmayan dizinin yayın tarihi ise henüz bilinmiyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Cem Yılmaz dizi hakkında daha detaylı açıklamalarda bulunacaktır.

The Witcher dizisi ile ilgili yeni detaylar